Over ons

Over Beekpark Academy

Wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring te delen met de huidige en toekomstige generatie (mond) zorgprofessionals. Dit doen wij vanuit ons opleidingscentrum in Apeldoorn. Hier kunnen zorgprofessionals kwalitatieve, gecertificeerde bij- en nascholingscursussen volgen. De cursussen worden gegeven door een team hoogopgeleide specialisten die dagelijks in de praktijk werken. Maak hier kennis met ons team.

Beekpark Academy biedt de volgende cursussen aan:

Onze missie

Beekpark Academy is een opleidingsinstituut in Apeldoorn. Driven by Beekpark Tandartsen. Beekpark staat voor maximaal mogelijke, duurzame, esthetische, hoogwaardige kwaliteit Tandheelkunde in een bijzondere werkomgeving, binnen een goed communicerend teamverband, door hoog opgeleide medewerkers en met gebruik van innovatieve technologie.

De activiteiten van Beekpark Academy zijn gericht op het opleiden van interne en externe medewerkers die werkzaam zijn binnen de (mond) zorg. In brede zin. Wij dragen de visie van Beekpark Tandartsen op  topzorg uit en wil zorgteams ondersteunen bij het optimaliseren van hun opleidingsniveau. Beekpark Academy werkt uitsluitend samen met opgeleide docenten die dagelijks praktiseren en controleerbaar zijn toegerust om kennis en vaardigheden effectief over te dragen.

Onze visie

Enerzijds neemt de vraag naar (specialistische) Tandheelkunde binnen de samenleving toe, ligt de nadruk hoe langer hoe meer op preventie en wordt men zich steeds bewuster van de grote rol die voorlichting van patiënten hierbij speelt. Tegelijkertijd biedt de wetgever tandartsen de mogelijkheid om de uitvoering van bepaalde taken en handelingen op verantwoorde wijze over te dragen aan daartoe gekwalificeerd personeel. Beekpark Academy wil voorzien in de behoefte aan hoger opgeleid personeel binnen het tandheelkundig bedrijf, die deze ontwikkelingen met zich meebrengen.

Accreditatie en certificering

De cursussen van Beekpark Academy zijn voorzien van het Q-Keurmerk®, het keurmerk voor alle cursussen voor de tandheelkundige professie. Beekpark Academy is driven by Beekpark Tandartsen.
Beekpark Tandartsen is KNMT-gecertificeerd. Lees meer