Werken bij

Werken bij

Met een hecht team en de juiste mix aan expertises werken we dagelijks met plezier aan onze missie. Samen werk leuker en zorg beter maken! Werkplezier, laagdrempeligheid en open communicatie vinden we erg belangrijk. Wil je ook deel uit maken van een succesvol en gezellig team? Werken vanuit een professionele werkomgeving in een ontspannen werksfeer? Join the team! We zijn regelmatig op zoek naar gedreven en ambitieuze collega’s die onze missie delen.

Projectassistent 22-28 uur

Omdat wij onze academy en het lesaanbod voor zorgprofessionals verder gaan uitbreiden, hebben wij een werkplek vrij voor een inspirerende en servicegerichte collega die de uitdaging aan durft te gaan in deze leuke functie. In deze functie verzorg je de administratieve afhandeling van cursusregistraties en ondersteun je de projectleider. Zowel op kantoor als soms ter plaatse tijdens een cursus.

Meer informatie

Open sollicitatie

Staat je droombaan niet in het overzicht, maar weet je zeker dat jouw skills waarde toevoegen aan ons team? Schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen.

Solliciteer direct